30 Mayıs 2014 Cuma

En iyi PVP SERVERLAR Kaliteli oyunlar

Bilindiği üzere son bir kaç yıldır pvp oyunlara ilgi oldukça artmaktadır. Bunun sebebi artık dahamı sabırsız olduk bilinmez ama oyun sektöründe artık bu kategori de yerini aldığını düşünüyorum. Her zaman insan oğlu en iyisini istemekte ve aramakta, doğa gereği normaldir. Fakat o kadar bir pvp çöplüğü oluşmaya başladıki artık dur diyeceklerini sanıyorum.

Bir yazar olarak görüşlerimi aktarıyorum; hem tanıtım hem sunucu konusunda baya bir internet çöp tutkunu olduk gidiyoruz. Sonunda pvp serverler oyunları ne olur kapanır veya devam eder bilinmez, fakat artık bu serverler oyunları daha profesyonellerin eline geçmek zorunda. Saldırgan ve hilekar bir tutumda bulunmak sanal alem için gerçekten gereksiz konulardan. Sonuçta herkes ekmeğini bir şekilde kazanacak. Kötü düşünenler sonunda bu kapıldığı olguda eriyip küçülecekler.

En iyi oyunları bulmak artık çok zorlaştı, hem bilişim, hem serverlar pvp sunucu sahipleri yenilikler konusuda artık takip etmede zorlanır hale geldi. Bu yüzden anlık eğlence konusu olduğunu unutmadan oyun tutkusunu gerçekleştirelim ve zararsız bir birey olalım. Herkse iyi oyunlar dileriz. pvp-serverlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder